İpekyolu Ortaokulu

WEB https://ipekyoluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : 100. Yıl Mahallesi / 1274 sokak Merkez / AĞRI mevan düğün salonu karşısı
VİZYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
BAŞARILAR : 1- Sermaye Piyasası Kurulu Kompozisyon yarışması Türkiye 5.si. 2- En Büyük Arkadaşım Engelli kompozisyon yarışması Ankara 1.si.

Öğretim Şekli :normal
Saatler : 08:20-11:40 13:10-15:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE